Jul 21, 2007, 10:06 PM

Звънни  

  Poetry
794 0 0
                    

               Звънни                          

Ако някой ден осъзнаеш ти,

че без теб сърцето ми скърби,

звънни ми ти, звънни и

на скръбното ми сърце помогни.


Повярвай, ще съм там,

повярвай, че ще вдигна,

повярвай, че без теб не мога -

ти си първа моя мисъл,

носиш ти в деня ми радост и тъга.


Звънни ми ти сега,

звънни, да чуеш мойте думи ти сега.

Звънни, да чуеш три неща:

за мене Ти си любовта!

© Вера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??