Jun 1, 2023, 12:09 PM

 Душа на Воин (Глава Пета) 

  Prose » Novels, Fantasy and fiction
253 0 8
Произведение от няколко части « към първа част
9 мин за четене

» следваща част...

© Станимир Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • За мен е удоволствие. Радвам се, че открих тази история, макар и със закъснение.
 • Благодаря че четете Йошида!
 • Те се размърдаха уплашени и станаха, за да изпълнят отново волята на своя господар. Донесоха му, както бяха научени, огромен сак с течността, която опияняваше ума заедно с огромен къс сурово месо, от запасите в пещерата на около пет метра от трона на Макгорн.

  Май си имал предвид мях, не сак. И малко грешки от недоглеждане. Иначе като цяло върви добре.
 • Този, ако стане новият бог, Рай със сигурност няма да има...
  Следващата.
  Поздравявам те.
 • Elder, това е супер! Благодаря много! Дано ви харесат и другите! Шеста е на път и чака одобрение от модераторите!Приятно четене и страхотен ден!
 • Пет звездички от мен, връщам се да прочета началото
 • Да, както споменах и в други коментари съм сигурен, че е пълно с грешки и трябва здрава редакция! Просто обема на текста ми идва доста, а пък и въпреки че се опитвам да пиша грамотността ми не е идеална(от което малко ме е срам). Много бих се радвал да намеря човек, на който му се занимава да редактира и коригира книгата. Просто искам да помоля ,ако някой следи качените от мен глави да се абстрахира от грешките до колкото може, въпреки че знам че е адски дразнещо! А аз ще се опитам да намеря време да коригирам до колкото мога и разбирам качените неща. Благодаря много на "Скитница", че продължава да чете и за милите й кометари.
 • Интересно е, следя и ще продължавам да следя! Само ще те посъветвам, когато публикуваш първо да си преглеждаш текста за правописни грешки ( всички правим такива неволни грешки, когато пишем). Пред "който", "която" се слага запетая... Не го приемай като критика, казвам го с най- добри намерения!
  Поне за мен историята е много интересна, потапя ме в един различен и приказен свят!
  Поздрав!
Random works
: ??:??