2 abr 2009, 18:38

Предчувствие 

  Poesía » Versos blancos
764 0 18

 

 

 

сънувах антракта

и южния вятър

от зимния двор

на мечти

зашити с надежди

недоизмислени

в доверие

в плач без звезди

 

рисунки безритмени

от спукани облаци

чертаят животи

и късни съдби

в ръцете на раната

дозабравила

след мен

колко малко боли

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??