Apr 2, 2009, 6:38 PM

Предчувствие 

  Poetry » White poetry
765 0 18

 

 

 

сънувах антракта

и южния вятър

от зимния двор

на мечти

зашити с надежди

недоизмислени

в доверие

в плач без звезди

 

рисунки безритмени

от спукани облаци

чертаят животи

и късни съдби

в ръцете на раната

дозабравила

след мен

колко малко боли

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??