19 jun 2008, 13:18

сеизмично 

  Poesía » Otra
753 0 17

път без посоки

посоки без дни

дни без условия

навярно горчи

 

щастия неми

отвътре разчупени

не възприемат

кръвта ми продупчена

 

тесни галерии

в мозъци ярки

казват на времето

да се разпадне

 

глухо извикани

тръпнещи спомени

ще се измолят

в илюзии вдлъбнати

-------

 

жарка пещта

ще те глътне отново

прясната нощ

ще те черпи с отрова

 

викай навременно

моля те синтия

после заспивай

и знай че си ничия

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??