18 sept 2006, 23:00

Сън 

  Poesía
796 0 12
Лениво вълните докосват брега,
морето притихна, завито с лунна светлина…
В моите сълзи се огледаха звезди,
ветрец погали разпилените ми коси…

В миг видях – пред мен стоеше ти!
Звездите бяха твоите очи,
ветрецът – нежното ти дихание.
Събудих се – бях сама, но с твоето ухание…

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??