А К О...
______________________________________
Ако можеш да прощаваш -
и на теб ще ти простят.
Ако можеш да раздаваш -
и на теб ще ти дадат.
Ако можеш да огряваш -
и теб ще осветят.
Ала ако можеш да летиш -
бързо ще те приземят.
За да си знаеш мястото.
Във блатото на жабите.
Които целувката на Принца
чакат...
За да се преродят.
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Все права защищены