4 нояб. 2006 г., 01:07

Съдба 

  Поэзия
717 0 2
       Съдбата днес ме срещна с тебе-
       преди ти бе едно видение,един копнеж,
       но ето,че сега душата ми обсеби
       и искам своето сърце на мене ти да го дадеш.
       Така самотна бях преди-
       без любов,без радост и мечти,
       а сега устата ми само твоето име шепти
       и сърцето ми единствено за теб тупти.
       Когато си до мене сякаш рая аз откривам-
       щастливо влюбена съм аз,
       нощем с мисълта за теб заспивам
       и сърцето ми изгаря в дива страст.
       Не мога без теб да живея-
       без твоята усмивка и без твоите очи,
       а искам с теб в едно да се слея
       и да живеем занапред с любов, а не с лъжи!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??