20 мая 2015 г., 19:59  

Сън 

  Поэзия
497 0 0

СЪН

 

В тъмнината се раждат звездите.

Там далече, където не свети

нищо повече. Само очите ти.

Само тихичък стих. Само цвете.

Само спомен по минало лято -

с много синьо небе, с много птици...

В тъмнината се ражда Луната

и изгрява смеха на момиче,

на щурците приспивната песен,

аромат на косена трева...

 

Нека още миг да е вечност!

После може да свършва света.

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??