20 мая 2009 г., 10:02

Толкова 

  Поэзия » Другая
681 0 19

    Толкова

 

Пожелай меки тъмни кичури! 

Разстели ги като килим.

Погали  синева над клисури -

нека всичко превърне във дим. 

 

С грапави устни желай

влага от жаждата в жегата!

Превърни се в река и отдай,

и разплискай в себе си негата!

 

Отдъхни под тежка стара върба,

дето мие клони в дълбокия вир

и попитай се: как не побра

толкова обич... толкова мир.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??