20 авг. 2014 г., 21:28

За сърцето ми с любов 

  Поэзия
365 0 2

Мечтата ми потъпкана от мене...

Сърцето ми попаднало във плен!

Виновна днес бе съвестта ми!?

Която ме гризе от месеци назад.

     

Във себе си прогоних своето-

                                 защо ли?

Защо наказвам се не знам?

Защо от вътре ме убива...

Не искам да живея сам!!!

   

Но всъщност самотата -

      в мен живее.

Тя винаги в борба е с мен.

Тя винаги сърцето ми прояжда!?!?

   

Но въпреки това живее с мен.

Обича ме такъв какъвто тя

                                       ме знае.

Брутален, скромен, уморен...

    

Но въпреки това желае!

Сърцето ми да бъде в плен.

Боли ме, Мъката изгаря...

Душата моли за едно!?

  

Раздай се ,отвори се...

И гледай всичко да е -

        за добро!

   

Мълни , светкавица -

     след нея...!

Какво очакваш не е дъжд...

Това сълзи са на твореца...!

За твоето и моето добро.

   

Защо нима за тях

сълзи са нужни!?

Нима за туй -

сърцето ми скърби...

   

Но вярвай аз познавам се -

                        и зная...!

Обича ни затуй скърби!!!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Маги! Ти също ме развълнува защото докосна скръбта ми!Поздрави от сърце!!!!
  • Скърби Творецът, защото ни обича... а ние дори
    Божиите истини забравихме.. обърнахме гръб
    на вярата, обсебени от омраза..
    развълнува ме, Ангел..
Предложения
: ??:??