13.12.2005 г., 19:41 ч.

* * * 

  Поезия
1293 0 2
Питаш я
колко струва.
В очите й
целият свят,
в сълзите й
бавна смърт.
Засъхнали,
като трупове,
над тях бият
камбани.
Питаш я
колко струва.

Цена на
мечтите й -
птичи размах.
Цена на
зениците -
звезден прах.
Цена на
пулсираща
гръд -
Божия порта
към
детския
страх.
Питаш я
колко струва.
Остави я
да си тръгне.
Толкова
е близо
до невинността.
Изгубена.
Чакат я
отвъд.

© Ареола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??