11.08.2007 г., 16:45 ч.

+1, 5 (За Буквите наши!) 

  Поезия
681 0 7


+1, 5

Постепенно свикнах с очилата.
И без тях не мога.
По-ми беше трудно (преди време) със рогата.
Днес не са тревога.

Зная, неизбежен знак са
на години бИли
и че, плащам всички такси
със спомени мили.

Че изглеждам отдалече
още в супер форма,
но отблизо съм навлечен
в килограм наднормен.

Ясно пукат като ставам
колена и стави.
Плавно. Бавно се изправям -
замай ме удавя.
*
Още патя от главата.
да обичам - смогвам!
Свикнах вече с очилата,
но без теб - НЕ МОГА!

2 Април 2005, Балтик Сий, САЩ

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??