14.10.2015 г., 19:51 ч.

*** 

  Поезия » Друга
961 1 17

Душата ми е свита тихо, в ъгъла,
мълчи-безвремие, бездумие,
със шарена лъжа се е излъгала,
че близо е мечтаното безумие.

 

Сърцето ми отдавна очерупчено,
на две ръце обира се на покер,
и плаща с време-от молци надупчено,
в играта стара Обич,или Жокер.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??