8.11.2008 г., 23:30 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
561 0 1

За мен ти си нежно цвете,

вълна, разбита в пясъка,

слънце, огряващо зелените хълмове,

дъжд, капещ върху устните

и стичащ се по тялото,

гръм отекващ в сърцето,

неизгасваща светкавица,

дъга, разляла се по обширния простор.

Болка, спираща дъха

и оставяща дупка в сърцето,

птица, разтваряща крилете си

и молеща се за последен миг живот,

въздишка, заседнала в гръдта ми

и до непоносима болка,

измъчваща ме.

© Галя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??