Когато бързаш за дома си
и радостта във теб напира
с крила на гълъб.
Когато бързаш за дома си,
светът полека се отмества
и пуска в теб празничността си.
И въздухът се озонира,
а гравитацията сякаш чезне.
Когато бързаш за дома си,
невидимо и осезаемо притеглян,
ти знай, светът е бил създаден
за да бързаш към дома си.
© Boyana Всички права запазени
Въздействащо стихотворение с парадоксален и хубав финал.
Поздравление, Бояна. ЧНГ и за много години! Бъди здрава и креативна през Новата година, за да ни радваш с оригиналното си творчество!