Небето се разцепи.
Земята се пропука.
Ние,
пръскаме страсти,
захвърляме обич.
Зеници бодем,
лицата горим.
Как сме създадени ?
Кой,
ще ни прегърне,
кой ще се усмихне,
кой ще ни прости ?
Кой
ще ни погали,
безумно бягащи от себе си...!?
© Атанас Ганев Всички права запазени