5.11.2008 г., 9:48 ч.

* * * 

  Поезия
759 0 2

На любовта ни тихичко жаравата

под пепелта от спомени изтляваше,

превръщайки  изгарящите ласки

във сенки със гротескни краски.

През зимния прозорец на живота ни

студени безразлични ни оглеждаха

звезди, забравени като замръзнали

в почуда, те ли ни доведоха

до изневерите и до измяната

на клетвите, с които им се вричахме.

© Идоменей Каменополски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??