2.09.2012 г., 16:21 ч.

*** 

  Поезия
894 2 11

Август си отива. Тръгват щъркели.
Тръгват самолети и приятели.
Малко плаках, много ги прегръщах.
В края лятото е залезно.
Времето ми ги отне набързо.
Само да премигна и ги няма.
Ако някой после се завърне,
само обичта е по-голяма.
Аз пък заприличвам на летище.
Чакам. И събирам себе си.

Няма общо с нищичко предишно.
Истинско ми е. И прелетно.

Стъпвам във септември. Тръгват щъркели.
Чезнат самолети и приятели.
Малко плача, много ви прегръщам.
Пиша. И помнете - чакам ви.

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??