13.05.2010 г., 15:52 ч.

* * * 

  Поезия
412 0 0

     Очи в очите се познават,

        след дългите години на раздяла.

           Едно пораснало дете - красива млада дама

              се взира в  белите  коси, в очите на мъжа отсреща.

 

 

        Кръвта вода не става, наистина ли е така?

        Достатъчна ли е кръвта да свързва в семейство двама,

        които никога не са били баща и дъщеря?

        Дали усмивка мила ще стопли там леда?

 

 

© Габриела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??