Очи в очите се познават,
след дългите години на раздяла.
Едно пораснало дете - красива млада дама
се взира в белите коси, в очите на мъжа отсреща.
Кръвта вода не става, наистина ли е така?
Достатъчна ли е кръвта да свързва в семейство двама,
които никога не са били баща и дъщеря?
Дали усмивка мила ще стопли там леда?
© Габриела Георгиева All rights reserved.