10.09.2009 г., 19:49 ч.

*** 

  Поезия » Друга
479 0 1

Нощем дълго мисля за живота,
който с теб, надявам се, ни предстои.
Радвам се, страхувам се и се вълнувам,
моля се за твоите и моите мечти.

В тъмното се взирам във тавана,
призовавам всички свои богове
сила да ми вдъхнат, за да пазя
нашата любов от хора без сърце.

Сиамката отдавна вече спи.
Часовникът потраква от стената.
Само в мене огън тази нощ такъв гори,
че сигурно просветвам в тъмнината!

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??