15.07.2023 г., 12:42 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
248 3 0

 

 

Раздяла. Тиха и логична.

Без удивителни накрая. 

Не пита кой кого обича.

Не иска нищичко да знае.

По вените ми страх пълзи

от всички липси предстоящи.  

Пресъхнала откъм сълзи,

потапям котва в настоящето.  

И пускам снимки в пропастта -

онази, дето ни разделя.

Раздяла. Тъжна и добра.

Любов, погребана в Неделя.

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??