3.12.2016 г., 18:21 ч.

А утре ...? 

  Поезия » Друга
391 1 3

 

 

 

 

Години, години, години,

табун млади диви коне

с вихрени вятърни гриви,

къде отлетяхте, къде...?

 

Години, мои морни години,

защо ровите тез брегове,

в които вълните притихват

и прескачат в унило сърце?

 

Държах се за вашата нишка

с увереност светла една,

че слънцето угасва на ниско,

но пак сутрин огрява света.

 

А скрихте ли "Утре" за мен

                                под снега...?

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??