8.06.2017 г., 20:45 ч.

Adagio 

  Поезия » Любовна
543 1 4

 

 

Вали тихо, напевно…

На липите в листата

дъждът нещо шепти.

Денят очите си

бавно затваря,

канарчето в стаята

преднощни трели реди.

В скута ми котката

гальовно промърква,

сънливо протяга лапички две.

Милвам я бавно,

а как ми се иска

да галят ръцете ми

твойто лице…

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??