Jun 8, 2017, 8:45 PM

Adagio 

  Poetry » Love
544 1 4

 

 

Вали тихо, напевно…

На липите в листата

дъждът нещо шепти.

Денят очите си

бавно затваря,

канарчето в стаята

преднощни трели реди.

В скута ми котката

гальовно промърква,

сънливо протяга лапички две.

Милвам я бавно,

а как ми се иска

да галят ръцете ми

твойто лице…

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??