Гладът ми за теб се засилва
след всяка безкрайна минута.
На сърцето си зъбите точа,
на очите - червеното паля.
А ти, Албърт, не знаеш
какво ще пресича света ти
и какво ще ти бъде за сянка.
Любовта ми е вълк единак,
свиреп е за твоята плът
и меката топла уста.
Бягай далеч, мой Албърт.
Избягай дори от своето име,
своята кожа и свойта душа.
Гладът ми за теб е безумен,
зъбите скърцат от страст.
Не бягаш. Стоиш и се смееш.
Играеш със огъня, Албърт,
или сам ти ме гориш.
© Адриана Всички права запазени
а кой е Албърт?