Дали в сърцето мястото е взето!?
От тъга или от самота не зная?
Или просто си оставил любовта
между пръстите да ти изтича.
А може би от скука или друго!?
Оставяш се на лошия късмет.
Не искаш нищо да променяш
и попадаш в собствен мироглед.
Сълзите няма да помогнат.
Тъгата ти не ще ти радост донесе.
Обичай се е вярвай във доброто.
Тогава любовта на теб любов ще донесе.
© Ангел Всички права запазени