10.02.2024 г., 13:46 ч.

Артефакти!? 

  Поезия » Епиграми, Друга
236 0 0

Арте факти!?

 

Психиката Женска я разбираха само двама,
починаха горките..и,като почна тя една драма!?


От дружество "Песимистите"
10.02.2024...Виена    

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??