17.02.2008 г., 1:30 ч.  

Аз и другата в мен 

  Поезия » Любовна
1182 0 25

"Отивай си!  – Как искам да извикам,

но моят глас предателски мълчи.

А болката, прехапала езика си,

ме гледа с недовиждащи очи.

 

Защо да викам? – Тебе тук те няма.

(И всъщност, някога дали си бил?)

Отнесоха те нощите измамни,

когато с друга обич си делил.

 

"Отивай си!" – Крещи в мен непозната,

събудена от ревности жена.

Пък аз заключвам тайничко вратата,

простила и обиди, и вина.

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??