8.03.2019 г., 23:32 ч.

Аз Жената 

  Поезия » Друга
729 2 7

 

Имам всичко от тази Вселена,
аз съм късче от нейното чудо -
две крила на душа уморена,
под езика завързана лудост.
На сърцето дъгата небесна -
да блести след дъжда на мечтите,
юлски ноти от птичите песни
и от утрото светло на дните.
Имам всичко от тази Вселена.
И денят ако падне безхлебен,
отвори си сърцето за вяра - 
аз, жената съм свързана с нея!

 
 

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??