18.05.2008 г., 19:19 ч.

Аз още чакам ти да се завърнеш... 

  Поезия » Любовна
745 0 17

Неясен силует, познат до болка,
пресича булеварда в късен час.
След него тръгвам и не зная колко,
дали безкрайно ще го следвам аз.

 

Среднощен телефонен звън ме буди.
А може би, това си вече ти!
Но като сляпа нощна пеперуда
се блъскам във затръшнати врати.

 

В съня ми идваш - силен, опрощаващ.
Задъхан, ненаситно ме прегръщаш.
И всяка сутрин с болка осъзнавам,
че още чакам твоето завръщане...

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??