27.03.2009 г., 23:53 ч.

Белите гълъби... 

  Поезия » Друга
1186 0 10

            

             Белите
гълъби в душата ми скитат.
             Даряват ми нежност и вяра.
             Спирали в сърцата преплитат.
             Вишнев цвят в нас остава, остава.

             Белите
гълъби в душата се гонят.
             Ще бъдат свободни. Ще бъдат в простора.
             Лъчи след дъжда  разплискват.
             Пламнал и светъл е взорът.

             Белите
гълъби в душата ми скитат.
             Безспирно чертаят дъги от моливи.
             После с тиха невинност отлитат.
             Разцъфват градини красиви.




    09.02.2009 г.

 

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??