25.08.2016 г., 18:09 ч.

Без теб 

  Поезия
459 0 4

Как да скрия сълзите? - 

капят по червените рози, 

стискам ги здраво в ръцете, 

тръните им попадат в сърцето. 

 

Как да кажа сбогом? 

Тук е родния дом. 

Без теб е празна хралупа, 

вятърът трупа прах и тъга. 

 

Изгубена, уплашена и сразена

търся те в тъмна мъгла. 

Две очи - сини мъниста, 

пристан на мойта душа-

много ми липсват сега. 

 

Само спомените вдигат глава, 

плуват на воля към родния праг, 

сълзите просто тръгват след тях! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??