21.03.2013 г., 22:42 ч.

Благодаря 

  Поезия » Философска
1216 0 3

Честит Ви световен ден на поезията!

:)


И когато Ви пиша,
сам когато мълча,
в оцелелите ниши
пък се влива тъга,

зад умора се крие, 
с неродения плач,
побелялата лилия
и предишна Душа,

дето в тихия огън
влиза като в море,
обидчива е много,
дава сливи за смет

и обича простора,
към звездите лети,
а и вярва, че корен
не е само... статив,

ми помагате, Хора!
Май съм още дете,
подарения молив
взел за някой поет.

© Ангел Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??