сладост моя
сладост тъй горчива
нищо не премахва
нищо не затрива
твоя вкус
емблематичен
дето кара сърцето ми да тупа
в стон
тъй хармоничен
разпадам се аз бавно
на парчета
разлагам се под твоят поглед
носталгичен
усещаш ли?
очевидно ли е всичко?
видно ли е
че готова съм във твоя
танц
аз да се спусна
със стъпка декаданс
на душата
да помогна
изпаднала е в транс
душевен декаданс…
пред душата правя реверанс
погледът ти-
ренесанс
и пак към античните идеи
възвръщам си се аз
съдба ли е?
пореден шанс
капризът на живота
въвлече ни
в романс
така ли да го нарека?
прости ми
във аванс
ако греша, но виждам
на забавѐн каданс
застанеш ли пред мен
изгубена
съм
аз