25.02.2018 г., 9:59 ч.

Част от някого 

  Поезия » Друга
313 1 1

Oтказах се 
да бъда достатъчна.

 

Непосилно е,
дори невъзможно.

 

Искам просто 
да съм част от някого. 

 

В мен да го има.

 

И без тази част
да не можем.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??