В покоя избледняват спомени.
В тишината на отминалите дни.
Вечерта рисува изгубени мечти.
Нощта потъва в сънища.
Наистина ли сме били?
В този свят, на тази земя,..
в която сърцето до болка боли
Огъня продължава да гори.
И никой не може да го опожари.
Във Вселената има хиляди звезди.
Любовта е тази, която ни крепи.
Колко малко му трябва на човек,
за да каже:-Прости!
© Благослава Георгиева Всички права запазени