1.07.2010 г., 23:13 ч.

Чувства 

  Поезия » Философска
456 0 2

Чувства

Като върха на пламъка горещ
от чувствата трептят душите
и там - под плачещата свещ
накапало е времето сълзите

намерило е восъчна тъга
до свещника железен се е свила
а тъмната и сянка - със крила
желанията наши е покрила

но ето че прокрадва се деня
лъчи прегарят тежките завеси
запява волно ода радостта
а чувствата - са поетеси... 

 

01.07.2010

© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??