20.04.2010 г., 21:29 ч.

Цикламени са ми мечтите 

  Поезия » Друга
707 0 21
Одрасканото ми коляно
от падането по очи
  кърви.
Защо ли не боли?
Охлузената ми душа
от опити да тръгва и се
  връща...
Защо не ме сломи?
Усмивка в погледа стои
и озарени са чертите.
  Това е
цикламени са ми мечтите.

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??