Apr 20, 2010, 9:29 PM

Цикламени са ми мечтите 

  Poetry » Other
678 0 21
Одрасканото ми коляно
от падането по очи
  кърви.
Защо ли не боли?
Охлузената ми душа
от опити да тръгва и се
  връща...
Защо не ме сломи?
Усмивка в погледа стои
и озарени са чертите.
  Това е
цикламени са ми мечтите.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??