19.04.2012 г., 23:42 ч.

Дадох ти прошка, Тъга 

  Поезия
617 0 17

 

 

 

 

      ДАДОХ ТИ ПРОШКА, ТЪГА

 

 

 

Денят закичи златната си брошка,

погледна ме със грейнали очи.

Тъгата с реверанс поиска прошка

и си отиде. Вече не горчи

 

на чувствата ми кипналото вино.

В душата се надига стрък зелен.

Орисницата, дето вчера мина,

ми каза, че си влюбен ти... Във мен!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??