5.04.2019 г., 16:16 ч.

Дай ми сине 

  Поезия » Друга
201 0 2

Сине, дай ми ти торбата,

дето мама ми уши!

Та да хвана аз гората,

че животът ми тежи!

 

Да оставя таз неволя,

бедност, мъка и сълзи.

Сам да скитам там на воля,

сред дървета и скали.

 

Да забравя лоши хора,

злоба, завист и пари.

Там да дишам от простора,

да живея със орли.

 

Сине, дай ми ти торбата,

само хлебец ми сложи!

Прегърни ме до вратата

и за всичко ми прости!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??