3.04.2008 г., 7:33 ч.  

Бягство 

  Поезия » Друга
715 0 18

Не търся в писането слава.

Споделям с вас сега,

че стиховете ме избавят 

от моята тъга.

 

Когато ми е много сиво,

от думички добри

си правя светове красиви

и тръгвам  във зори.

 

Повярвала, че тях ги има,

вървя с една мечта –

да стигна, да им сложа име

и да остана там.

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??