23.02.2013 г., 16:52 ч.

Децата на Бог 

  Поезия » Друга
734 0 0

Горе, там в небесните дворове
пеят ангели безброй,
възхваляват Вечний свой .
Песента им сладка е,
като река към сърцето се влива,
потоци ухайни душата препълват,
радостта им пред Бога не спира.
Тишина и веселие - в едно се преплитат,
за живот вечен разказват,
за земя на вечен мир и покой,
там където духът утеха съзира
и душата безсмъртност намира.
С поглед отправен към кръста Христов,

разрушили окови докарващи смърт,
синовете човешки под Божий покров,
намерили път към духовния мир.
Изтерзани от битки жестоки,
победили изкушения тежки,
чадата смели на Бога,
останали верни во веки.



© Станимира Азълова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??