1.03.2020 г., 21:36 ч.

Делят ни безброй разстояния 

  Поезия » Любовна
1032 0 2

Кога ли ще докоснем отново ръцете си?

Кога ли сърцето ми ще забие до твоето?

Ще се огледам ли отново в очите ти,

а ти ще потънеш ли в моите?

Делят ни безброй разстояния,

но ни свързва най-прекрасната дума - Любов.

Сред хаоса на всекидневни тревоги

сме заедно само във мислите си.

Вечер търсим сред звездите тайно послание.

Сутрин с лъчите на слънцето

си изпращаме нежни целувки.

И така си минават годините,

и така се менят и сезоните.

Чакаме двамата с теб да се срещнеме

без да знаеме точното име на гарата.

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??