17.12.2007 г., 15:46 ч.

Дневник 

  Поезия » Друга
1333 0 15

На собствената си неистинност повярвах,

достигнах до нивото на себичност,

душите им куршумно изцелявах,

не всеки заслужава име “личност".

 

В двуличие се кръстихте всички,

предатели във всички посоки,

разбивате истина в срички,

а душите ви - те са безоки.

 

Аз отнемам и давам живот,

така оправдах егоизъм.

Към последно спасение оставих си вход -

проява на чист хуманизъм.

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??