4.07.2007 г., 20:43 ч.

ДО ГРОБ 

  Поезия
709 0 18
Ветровити сезони ще дойдат.
Ще ни погнат лавинни слънца.
И земята ще бъде безплодна.
Заклеймени - невинни деца.
Ще се молим на голи тотеми.
Ще се крием в пустинни места.
И ще бъдем сарказно "големи",
със размера на мъртва мечта.
Ще сме слепи в утробата още.
Ще сме хора без цел и душа.
Безполезните дни или нощи
ще ни тъпчат в безмилостен марш.
Ще растем на омраза и завист.
Ще разстрелваме всяка любов.
Ще пречоплим Земята за завет.
За прокЪлнато топло.
До гроб.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??