25.02.2020 г., 7:29 ч.  

Добро утро 

  Поезия » Пейзажна, Свободен стих, Епиграми
972 3 8

Тишина се стича

по успалия се изгрев

Тук-там

я разплисква

чайка

Утрото ухажва

с обещания за хубав ден

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??