7.05.2019 г., 19:02 ч.

Душата ми... 

  Поезия » Друга
308 4 6

Душата ми е сгушена под нечие крило на птица бяла,

усетила какво е топлина.

Лети със нея в ширините закопняла,

отпила глътка нежност в синева.

 

Душата ми е сгушена във нечие обичане на влюбен звук от песен,

запята с нотите на младостта.

Погалена с мелодия докосващо божествена,

молитва е във нечии слова.

 

Усмихва се с усмивката на детското,

намерила във нечие добро сърце.

Душата ми е благодарност, обич без отричане,

сгушила се в две единствени ръце.

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??